پیوندها
صفحه اصلی > اخبار 
اخبار > اسامی و کد اختصاری غذاهای هواپیمایی


  چاپ        ارسال به دوست

اسامی و کد اختصاری غذاهای هواپیمایی

تاریخچه کیترینگ به آغاز استفاده از هواپیماهای مسافربری بر می گردد. در کیترینگ هواپیمایی، مسافران با توجه به مسافت پرواز، کلاس پرواز و موارد دیگر مورد پذیرایی توسط مهمانداران هواپیمایی قرار می گیرند.

هریک از خدمات غذایی در هواپیماها، دارای کدهای مخصوص به خود هستند که بیشتر شرکت های هواپیمایی از این کدها استفاده می کنند این اسامی عبارت اند از:

*صبحانه سرد: C/B
*غذای سرد: C/M
*صبحانه گرم: H/B
*غذای گرم: H/M
*نهار: L
*شام: D
*خوراکی بین دو غذا: R
*غذای سبک: S
لازم به ذکر است که این کدها بین المللی بوده و در کترینگ ها مرسوم است.

 

ایرلاین پرس با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از : کانال هما

www.aerocenter.ir


١١:٠٣ - 1397/02/24    /    شماره : ٣٤٢٤٤    /    تعداد نمایش : ١٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




©تمامی حقوق متعلق به این سایت و برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محفوظ می باشد.www.isti.ir